Vakıfta Bayramlaşma Başkadır PDF Yazdır e-Posta
Salı, 22 Ekim 2013 10:04
Kurban Bayramı Vakıfta Bayramlaşma Kurban Bayramı Vakıfta Bayramlaşma Kurban Bayramı Vakıfta Bayramlaşma Kurban Bayramı Vakıfta Bayramlaşma

Kardeşlerle buluşmanın ve hayırda yarışmanın vesilesidir bayramlar. Biz de bu vesileyle vakfımız yöneticileri, çalışanları, şehrimiz protokolü, hayırsever dostlarımız, vakfımızın bünyesinde yetişmiş gençlerimiz ve bağışçılarımızla her bayramın ikinci günü öğle namazından sonra vakfımız merkezinde buluşuyoruz.

Kurban Bayramı günü de bayram heyecanını yaşadığımız bu buluşmamızda milletvekillerimiz ve tüm vakıf dostları sevgi, kardeşlik, dostluk ve yardımlaşma duygularıyla bir aradaydık. Gençlerimizin birbirleriyle buluşmaları, tanışmaları, kaynaşmalarına da vesile olan bayramlaşmamız Çarşıbaşı Camii’nde kılınan öğle namazının ardından başladı ve ikindi namazına kadar devam etti. Aşevimizden yardım alan Suriyeli ailelerimize de vakfımıza bağışlanan kurbanlardan paylar dağıttık. Kurban Bayramınız Mübarek Olsun.

Son Güncelleme: Salı, 22 Ekim 2013 10:12