4. Geleneksel Sünnet Şöleni PDF Yazdır e-Posta
Pazartesi, 13 Mayıs 2013 10:12
4.Geleneksel Sünnet Şöleni 4.Geleneksel Sünnet Şöleni 4.Geleneksel Sünnet Şöleni 4.Geleneksel Sünnet Şöleni

Melek İPEK Hanımefendi ve Özel Megapark Hastanesi işbirliğiyle düzenlenen Geleneksel Sünet Şölenimiz 4 Mayıs 2013 günü Megapark Hastanesinde düzenlendi. Sabah saatlerinde başlayan sünnet işlemleri ameliyathanede en hijyenik şekilde yapıldı. Bu yıl şehrimizde misafir edilen Suriyeli ailelerden de 40 çocuğun katıldığı şölende çoğunluğunu vakfımızda kayıtlı fakir ailelerin oluşturduğu 140 çocuğun sünnet işlemi yapıldı. Sünnet operasyonları tamamlanan çocuklar müşahade odasında dinlenmeye alındı, aileler sağlık memurları tarafından tedavi yöntemleri hakkında bilgilendirildiler. Suriyeli aileler için 3 tercüman başvuruda, ameliyathane girişinde ve dinlenme odasında görev yaptı. Vakıf Başkanımız Ali DEMİRDÖĞEN'in yaptığı konuşmanın ardından Belediye Başkanımız Sayın

Mustafa POYRAZ ve Hastane hekimlerinden Sayın Sezai ŞAHİN'de program hakkında iyi dileklerini ve sponsorumuz Melek İPEK Hanımefendiye olan teşekkürlerini arz ettiler. Protokol konuşmalarından sonra Belediye Başkanımız Sayın Mustafa POYRAZ sünnet olan çocuklarımıza oyuncak ve kek-meyve suyundan oluşan hediyelerinin dağıtımına bizzat iştirak etti. Palyaço, davul ve bekleyen çocuklar için oyun salonu gibi ayrıntıların da düşünüldüğü şölenimiz Mado'nun tahsis ettiği nostaljik lokomotif aracıyla şehir turu ile tamamlandı.

Son Güncelleme: Pazartesi, 23 Eylül 2013 09:29