Anasayfa HİZMETLERİMİZ Eğitim Hizmetleri
Eğitim Hizmetleri PDF Yazdır e-Posta
Çarşamba, 11 Ekim 2006 04:22

ÖĞRENCİ EVLERİ

Vakfımıza ait olan veya hayırseverler tarafından tahsis edilmiş olan 20'den fazla öğrenci evinde her yıl köylerden gelen, okulunun devamı için kalacak bir yeri olmayan çocuklarımıza barınma, sıcak yemek, etüd imkanı sağlıyoruz.

__________________________________________________________________________________

YÜKSEKÖĞRENİM BURSLARI

Yeni eğitim öğretim yılında Kahramanmaraşlı olup il dışında bir üniversitede tahsil hakkı kazanan yükseköğrenim öğrencilerinden ihtiyaç sahibi olmaları şartıyla burs müracaatları alınmaktadır.
İhtiyaç sahibi olma durumları vakfımız Gıda Bankası araştırma sistemiyle doğrulanmaktadır.

Müracaatlar vakıf burs komisyonu tarafından değerlendirilip gerekli araştırmalar yapıldıktan sonra uygun görülen öğrencilere burs verilmektedir.

KIRTASİYE YARDIMLARI

Her yıl eylül ve ekim aylarında sistemimizde kayıtlı olan ihtiyaç sahiplerinden durumu en zayıf olanlarının okutamadıkları çocuklarının önlük ve kırtasiye masraflarını sizlerinde yardımıyla gücümüz nispetinde karşılamaya çalışıyoruz.

Yıl içerisinde yine ihtiyaç sahibi aileler Gıda Bankası'ndan alışveriş yaparken kırtasiye reyonundan okul ihtiyaçlarını karşılamaktadırlar.

Son Güncelleme: Perşembe, 27 Eylül 2012 11:28