Sayın Vali Niyazi TANILIR ziyareti PDF Yazdır e-Posta
Çarşamba, 26 Eylül 2007 00:00

Kahramanmaraş Valisi Sayın Mehmet Niyazi Tanılır, Kahramanmaraş’ta faaliyet göstermekte olan ve hayır işleri yapmak amacıyla kurulan ‘Saçaklızade Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı’na 26.09.2007 Çarşamba günü bir iade-i ziyarette bulundu ve yetkililerden Vakıf çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Yetkililerin, yılın 365 gününde 2500 civarındaki fakir ve muhtaçlara sıcak yemek dağıtıldığını belirttikleri Vakfın mutfağında incelemelerde bulunan Vali Tanılır, yemeğin ailelere yeterli olup olmadığı, sıcak olarak ulaştırılıp ulaştırılamadığı ve sağlık şartlarına uyulup uyulmadığı konularında sorular yöneltti ve Vakıf Yönetimi’ne çalışmalarından ve Kahramanmaraş halkına yaptıkları yardımlardan dolayı teşekkür etti.

Vali Tanılır daha sonra vakfın Gıda Bankası olarak da bilinen ve ihtiyaç sahiplerine ücretsiz alışveriş imkanı sunan Vakıf Market’i de gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Son Güncelleme: Cumartesi, 12 Şubat 2011 11:12