Anasayfa HİZMETLERİMİZ
Arakan Ağlamasın Yardım Kampanyası PDF Yazdır e-Posta
Pazar, 07 Ocak 2018 14:02
2014 Kutlu Doğum Pilavı 2014 Kutlu Doğum Pilavı 2014 Kutlu Doğum Pilavı 2014 Kutlu Doğum Pilavı 2014 Kutlu Doğum Pilavı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde Saçaklızade Vakfımızın da destek verdiği, Milli Eğitim Müdürlüğü, Afad, Hayrat Yardım, Tügva, Genç Ufuk Derneği, İHH, Merhamet ve Nezaket Okulları Projesi ile Milli Eğitim Müdürlüğü Değerler Eğitimi işbirliği kapsamında düzenlenen "Arakan Ağlamasın" Yardım Kampanyası sonucunda Kahramanmaraş geneli 530 okulda 220 bin öğrenci ile toplanan 700 bin TL tutarındaki yardımlar, Bangladeş sınırında mülteci kamplarında bulunan kardeşlerimize ulaştırıldı.

Arakan yardımlarını ulaştırmak üzere Vakfımızın da Yönetim Kurulu Üyesi olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı Hasan BALBABA, Ali ŞENEL, Hayrat Yardım adına Muhammed Ubeyd KÖŞKER ve Harun GELGEL ile Tügva Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Asım DEMİRDÖĞEN olmak üzere beş kişilik bir heyet Bangladeş'e gitti.

Heyetin öncülüğünü yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı Hasan Balbaba, toplanan yardımlar ile Arakanlı kardeşlerimize gıda, giyim, 24 su kuyusu, 500 kişi kapasiteli 1 mescit, günlük 200 hastaya hizmet edecek 1 sağlık ocağı, 1 eğitim merkezi, 100 mesken, güneş paneli, 28 kurban ve diğer yardımların dağıtımını yapmak üzere Arakanlı kardeşlerimizle buluştuklarını, yapılan yardımlara bizatihi eşlik ettiklerini, masum mazlum yetim Arakanlı yavruların duasına talip olduklarını belirtti.

Son Güncelleme: Cuma, 12 Ocak 2018 14:10