Kutlu Doğum Pilavı Etkinliğimiz PDF Yazdır e-Posta
Cumartesi, 19 Nisan 2014 08:57
2014 Kutlu Doğum Pilavı 2014 Kutlu Doğum Pilavı 2014 Kutlu Doğum Pilavı 2014 Kutlu Doğum Pilavı 2014 Kutlu Doğum Pilavı

Vakfımızın Kutlu Doğum Etkinlikleri kapsamında düzenlediğimiz Kutlu Doğum Pilavı etkinliği Çarşıbaşı Camii ve Abdulhamid Han Camii'nde Cuma namazı sonrası düzenlendi. Vakıf Başkanımız Ali DEMİRDÖĞEN ve Başkan Yardımcımız Ömer Faruk ŞİRİKÇİ hocalarımızın namaz sonrası yaptığı dualarla başlayan etkinliğimize bu yıl da halkımızın ilgisi büyüktü.

Günler öncesinden aşevimiz mutfağında hazırlıklarına başlanan 15.000 kişilik etli pilav ve ayranın dağıtımında aşevimiz personeli, araştırma ekibimiz, diğer birimlerimizin personelleri, vakfımız eğitim birimlerinden gençlerimiz ve gönüllülerimiz görev aldı. Abdulhamid Han Camii’ndeki dağıtımın organizesi cami personeli, camiye ait kur’an kursu yöneticileri ve öğrencileri tarafından yapıldı.

Bu yıl 15.sini düzenlediğimiz etkinliğimize Kahramanmaraş Valimiz Sayın Şükrü Kocatepe, Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Ramazan Apaçık, İl Jandarma Komutanımız Sayın Albay Coşkun Doğan, Sütçü İmam Üniversitesi Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mehmet Fatih Karaaslan, Onikişubat Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanımız Sayın Necati Okay, Elbistan Belediye Başkanımız Sayın Durmuş Küçük, Kahramanmaraş eski İl Emniyet Müdürümüz Sayın Metin Aşık, Kahramanmaraş sivil toplum kuruluşları yöneticilerimiz, kurum müdürlerimiz ve çok sayıda sanayicimiz

katıldı.

Vakıf Başkanımız Ali Demirdöğen “Geleneksel hale getirdiğimiz etkinliğimizi sizlerin de desteğiyle bu yıl da gerçekleştiriyoruz, peygamber sevgisiyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 1999 yılından bu yana her yıl bu etkinliğimizi düzenliyoruz. Bunu ancak Allah rızası için yaparız. Peygamber efendimizin doğumuna tevafuk eden bu günlerde efendimizin hatırına böyle bir etkinlik düzenledik. Peygamber efendimizin sevgisiyle milletimiz coşuyor, biz de bu durumdan memnun oluyoruz. Bugün de burada devletimiz ve milletimizle omuz omuza dua ediyoruz. Allah bu etkinlimizi tekrar tekrar yapmayı bizlere nasip etsin” dedi.

Bağışçılarımıza desteklerinden dolayı ve şehrimiz protokolüne ve halkımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Allah bu gibi birlik beraberlik duygusu içerisinde düzenlediğimiz programlarımızı daim kılsın inşallah.

Son Güncelleme: Cuma, 12 Ocak 2018 14:05