Yazar Ömer LEKESİZ'in Ziyareti PDF Yazdır e-Posta
Salı, 25 Şubat 2014 17:00

Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu'na bağlı Erdem Düşünce Kültür ve Gençlik Kulübü Derneği'nin davetiyle Kahramanmaraş'a gelen Yeni Şafak Gazetesi yazarı Sn. Ömer LEKESİZ vakfımızı ziyaret etti. Bir yazısında da şehrimize ziyaretini konu alan Yazar Ömer LEKESİZ'in yazısını aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz.

"Yine dipdiri buldum Kahramanmaraş'ı. Yine insan ve İslam sevdasıyla gecesini gündüzüne katarak, yine mümkün olan her imkanı seferber ederek hizmet eden insanların şehriydi. Onların adlarını yazsam bu köşeye sığmaz, adları sığsa yüreklerindeki aşk sığmaz.

Saçaklızade Vakfı'nı ziyaret ettik örneğin.

Ali Demirdöğen Hoca'nın yönetiminde yoksullara hizmet veren bir vakıf. Yıllardır üç bin kişiye erzak ve yemek hizmeti verirken bugün Esed'in zulümden kaçıp gelen Suriyelilerden iki bin kişiye daha hizmet vermeye başlamışlar. Isınma ve barınma problemlerini halletmeye çalışmışlar ilkin, şimdi de düzenli olarak sıcak yemek hizmeti veriyorlar.

Açıkçası Kahramanmaraş'ta hangi ışıldayan yüze baksanız, hangi vakfa, kuruma uğrasanız onlarda insan merkezli bir niyete, gayrete, hizmete tanık oluyorsunuz."

Yazının Tamamı için Tıklayın >>
Son Güncelleme: Pazar, 07 Ocak 2018 14:22